Időpont: 2020. október 01-től

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a gyógyfürdő október hó 01. napjától 9:00 - 18:00 óráig tart nyitva. A tanuszoda nyitva tartási rendje továbbra is változatlan marad! Köszönjük szíves megértésüket!

Időpont: 2020. szeptember 21

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy szeptember 21-én (hétfőn) a Gitár medence karbantartás miatt nem üzemel, helyette azonban azon a napon a sport medencét igénybe tudják venni vendégeink. A gyógyfürdő beltéri részén és a tanuszodában a medencék zavartalanul üzemelnek. Köszönjük szíves megértésüket!

Időpont: 2020. szeptember 01-től

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a gyógyfürdő szeptember hó 01. napjától 9:00 - 19:00 óráig tart nyitva. A tanuszoda nyitva tartási rendje továbbra is változatlan marad! Köszönjük szíves megértésüket!

Indulnak a gyógyászati kezelések
Időpont: 2020. július 27-től

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy ismét van lehetőség gyógyászati kezelések igénybe vételére fürdőnkben. Az érvényes vényekkel időpont egyeztetésre hétfőtől péntekig van lehetőség, melyről bővebb információval a 73/510-485 telefonszámon szolgálunk. Kezeléseket kiíratni nem csak a fürdő-, hanem a lakóhely szerint illetékes szakorvosokkal is lehet. Minden kedves korábbi-, és új betegünket szeretettel várjuk!

Szigetvári Gyógyfürdő, termálfürdő

 

Szigetvári Gyógyfürdő, termálfürdő

Szigetvár egyik legnagyobb vonzereje...

történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a kiváló minőségű gyógyvíz. A város szívében egy kiemelkedően impozáns, szemet gyönyörködtető létesítmény a Szigetvári Gyógyfürdő, ahol az 50 évvel ezelőtt felszínre törő 62°C-os hévíz nyújt felejthetetlen kikapcsolódást.

A gyógyfürdő kültéri hangulata a török kori műemlékeket idézi

A gyógyfürdő kültéri hangulata a török kori műemlékeket idézi...

kupolájával és tornyaival, míg belső terét Zsolnay kerámiaburkolat díszíti, Bozsogi Ágnes és Dobány Sándor szobrai közt.

A gyógyfürdő belülről

A termálfürdő létesítménye több, egymást kiegészítő egységből áll...

(nyári strandfürdő, uszoda, termálvizes medencék, élménymedence, gyógyfürdői szolgáltató részleg), így minden korosztály számára színvonalas pihenési, felüdülési lehetőséget nyújt. Nem véletlen a kiemelt vonzerő, hiszen a medencék teljes vízfelülete több mint ezerhétszáz négyzetméternyi.

A termálfürdő

A termálfürdőben a vendégek kényelmét...

külső és belső pihenő terasz szolgálja. A galérián kávézó, a kiszolgáló traktusban pedig étterem is fogadja a látogatókat. A mozgáskorlátozottak segítése érdekében az épület valamennyi pontja akadálymentesen megközelíthető.

A fürdő gyógyászati részlege

A fürdő gyógyászati részlegében...

elektroterápia, hidroterápia, iszappakolás és szénsavas fürdő, orvosi rendelők, kezelők kapnak helyet. A kezelések OEP támogatással történő igénybe vételére is lehetőség van, a legmodernebb orvosi eszközök segítségével, egy nagy szakmai múlttal rendelkező csapat ellátásában.

Wellness szolgáltatások

A gyógyszolgáltatások mellett...

napjainkban egyre jelentősebb a lakosságban megfogalmazódó igény a wellness szolgáltatások iránt. Ezen igények kielégítésére masszázsok, finn- és infraszauna, jacuzzi, gőzkabin kialakítására került sor, hogy ezáltal még teljesebb lehessen szolgáltatásaink köre.